• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

17 Again (2009)

Një djalë jeta e të cilit nuk është fare se si ai donte dhe ai dëshiron te shkoje përsëri dhe një her në gjimnaz dhe për të ndryshuar atë. Ai zgjohet një ditë dhe është 17 përsëri dhe merr mundësinë për të rishkruar jetën e tij. (17 Again me titra shqip)

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.