• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Abominable (2019)

Tre adoleshentë ndihmojnë një njëri Dëbore që të kthehet në familjen e tij ndërkohë që përpiqen ta shpëtojnë atë nga një pasanik dhe një zoologe që duan ta përdorin për qëllimet e tyre.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.