• Serveri 1
  • Serveri 2

Aquaman (2018)

Pasi mëson se është trashëgimtari i mbretërisë nënujore të Atlantisit, Artur Këri duhet të ecë përpara për të udhëhequr popullin e tij dhe për t'u bërë një hero i vërtetë për botën.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

1fichier

uqload

7-up

.