• Serveri 1

Astro (2018)

Një bilioner dhe skuadra e tij e astronautëve kthehen në Tokë me një alien dhe përpiqen të zbulojnë sekretet e botës së tij.
Shiko ne HD Shkarko

Netu

UK

Mystream

Openload

Google

Zmadho pamjen

.