• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Bloodshot (2020)

Pasi ai dhe bashkëshortja e tij vriten, marinsi Rej Garrison ringjallet nga një ekip shkencëtarësh. Me anë të nanoteknologjisë ai shndërrohet në një makinë vrasëse mibnjerëzore. Por kur i kthehet përsëri memorja, ai largohet në kërkim të hakmarrjes. (Bloodshot 2020 me titra shqip)

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.