• Serveri 1
  • Serveri 2

Christmas Inheritance (2017)

Një vajzë e re pasanike do të vihet në provë nga babai i saj për tu bërë Shefe Ekzekutive e kompanisë së tij. Asaj do t'i duhet të vizitojë vendin e lindjes së babait të saj vetëm me 100 dollarë në xhep dhe me një identitet tjetër. A do të mësojë ajo nga vendasit atje?
Shiko ne HD Shkarko

Netu

UK

Mystream

Openload

Google

Zmadho pamjen

.