• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Colombiana (2011)

Një vajzë e re , Pasi ishte deshmitare në vrasjen e prindeve të saj kur ishte e vogel, ajo rritet duke u bërë një vrasëse zemër gur, dhe niset për tu hakmarrë ndaj keqbërësve.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.