• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Contagion (2011)

Doktorët, zyrtarët qeveritarë dhe njerëzit e qytetit gjejnë veten në mes të një epidemie vdekjeprurëse e cila po përhapet me shpejtësi në mbarëbotën, ndërsa CDC punon për të gjetur një kurë për virusin misterioz.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.