• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Countdown (2019)

Një infermiere shkarkon një aplikacion që parashikon kohën se kur do të vdesësh. Aplikacioni i thote se i kane mbetur dhe tre dite jete. E përndjekur nga shpirtrat ajo duhet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar jetën e saj.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.