• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Danger Close (2019)

Në Gusht të vitit 1996, në një plantacion gome vietnameze të quajtur, Long Tan, 108 ushtarë të rinj dhe pa eksperiencë nga Australia dhe Zelanda e Re, luftojnë me jetën e tyre kundër 2500 ushtarëve vietnamezë.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.