• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Death Race: Inferno (2013)

Polici i dënuar Karl Licus i njohur si Frankestain është një shofer i famshëm i cili vuan dënimin në një burg brutal, në të cilin garat për jetë a vdekje transmetohen në televizion. Pas 4 fitoreve radhazi ai duhet të fitojë edhe garën e 5 për të qënë i lirë, por në fillim gjërat nuk shkojnë edhe aq mirë për Frankestain dhe grupin e tij.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.