• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Dhamaal (2007)

Katër shokë trokë dhe pa shtëpi mësojnë për thesarin e fshehur të një hajduti dhe do të vihen në kërkim të tij. Në ndjekje të këtij thesari vihet dhe një polic që i ka kushtuar 10 vite të karrierës së tij në ndjekjen e hajdutit.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.