• Serveri 1

Divergent (2014) |   Aventurë, Aksion, Mister   |   25 Janar 2020


Në një botë të ndarë nga Fraksionet dhe të bazuar në virtyte, Trisi mëson se është “Ndryshe”, dhe se nuk do të përshtatet me të. Pasi ajo zbulon një komplot për të shkatërruar “Të Ndryshmit”, Trisi dhe misteriozi Katër duhet të gjejnë se çfarë i bën “Të Ndryshmit” të rrezikshëm para se të jetë tepër vonë.

Shiko ne HD Shkarko

netu

telefon

mystream

uk

uqload

1fichier