• Serveri 1
  • Serveri 2

Dolittle (2020)

Një doktor që mund të flasë me kafshët fillon një aventurë për të gjetur një ishull legjendar me nxënësin e tij dhe një ekuipazh plot me kafshë të cuditshme.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.