• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Dragonheart Vengeance (2020)

Dragonheart Vengeance (2020) |   Aventure, Fantazi   |   5 Shkurt 2020


Lukas, nje fermer i ri, familja e te cilit u vra nga disa plackites ne fshat, kerkon te hakmerret per ta dhe nis nje udhetim duke krijuar nje skuader me nje dragua madheshtor dhe me nje mercenar te quajtur Darius.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier