• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

SEZONI 1 EPISODI 1

Tregtia e gëzofëve në vitet e fundit të 1700 ishte një kohë lakmie, dhune dhe ambicieje. Kjo histori është një luftë e egër dhe e dhunshme që flet për pushtetin në tregtinë së gëzofëve.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.