• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

SEZONI 1 EPISODI 6

Majkëll dhe Sokanon komplotojnë për të çliruar Harp-in nga Bentoni, gjë kjo që do të çojë fortesën "Xhejms" në një gjendje kaosi.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.