• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

SEZONI 2 EPISODI 1

Me një çmim për kokën e Harpit, Fortesa Xhejms mbushet me gjahtarë shpërblimesh. Emberli dhe Çesterfildi bëjnë plane kundër Bentonit, dhe Majkëll dhe Sokanon mundohen të mbajnë “Ujkun e zi” me para.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.