• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Frozen II (2019)

Ana, Elsa, Kristofi, Olafi dhe Sveni, largohen nga Arendeli për të udhëtuar drejt një pylli të magjepsur. Ata duhet të gjejnë origjinën e fuqive të Elsës që të shpëtojnë Mbretërinë e tyre.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

uk

uqload

1fichier

.