• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Frozen Fever (2015)

Në ditëlindjen e Anës, Elsa dhe Kristofi vendosin ti bëjnë surprizë festën më të mirë që është parë ndonjëherë, por fuqitë e akullta të Elsës rrezikojnë ta prishin festën magjike.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.