• Serveri 1
  • Serveri 2

Fury (2014)

Prill 1945. Ndërkohë që aleatët bëjnë shtytjen e tyre përfundimtare në Teatrin Europian, një rreshter i ushtrisë i quajtur Wardaddy komandon një tank Sherman dhe ekuipazhin e saj me grupin e tij prej pesë pjesëtarësh në një mision vdekjeprurës prapa linjave të armikut. Te paktë në numër dhe me një ushtar fillestar në krye, Wardaddy dhe njerëzit e tij përballen me mosmarrëveshje të mëdha në përpjekjet e tyre heroike për të arritur në qendër të Gjermanisë naziste.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

1fichier

uqload

7-up

.