• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Hacksaw Ridge (2016)

Hacksaw Ridge (2016) |   Luftë, Dramë, Histori   |   17 Shkurt 2020


Doktori i ushtrisë amerikane të Luftës së Dytë Botërore, i cili shërbeu gjatë betejës së Okinavës, refuzon të vrasë njerëz dhe kthehet në të parin kundërshtues të ndërgjegjshëm në historinë amerikane, të cilit i jepet Medalja e Nderit.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.