• Serveri 1
  • Serveri 2

Hercules (2014)

Pasi kaloi 12 misionet legjendare, Herkuli, i ashtu quajtur gjysëmperëndia Grek, vë në provë jetën e tij si luftëtar me pagesë kur mbreti i Threisit dhe vajza e tij i kërkojnë ndihmë për të mposhtur një komandant tiran.
Shiko ne HD Shkarko

Netu

1fitchier

Mystream

UK

Uqload

Upfile

.