• Serveri 1
  • Serveri 2

I Am Mother (2019)

Gjate zhdukjes se njerezimit, nje vajze adoleshente rritet nga nje robot i programuar per te ripopulluar token. Por lidhja e tyre e vecante cenohet kur nje e panjohur futet ne mesin e tyre dhe sjell nje te vertete ndryshe nga ajo qe dinte vajza adoleshente.
Shiko ne HD Shkarko

Netu

1fitchier

Mystream

UK

Uqload

Upfile

.