• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Ice Age: The Great Egg-Scapade (2016)

Kur Sid merr një punë si dado vezë, ai nuk është i vetëdijshëm se një armik i vjetër ka plane të tija. Shenanigans nisen në gjuetinë e parë të vezëve dhe krijimin e traditave popullore të Pashkëve.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.