• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

Super-vrasësi John Wick është në arrati pasi vrau një anëtar të repartit ndërkombëtar të vrasësve dhe me një çmim prej 14 milion dollarësh mbi kokën e tij - ai është shënjestra e të gjithë vrasësve të kudo-ndodhur.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier