• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Joker (2019)

Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck (JOKER), një person i papërfillur nga shoqëria dhe një histori paralajmëruese.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.