• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Judy & Punch (2019)

Mjeshtrat e marionetave Xhudi dhe Panç po përpiqen të fitojnë të ardhura dhe të kënaqin audioencën. Por Panç i alkoolizuar vret vajzen dhe tenton te vrase dhe gruan e tij, por ajo arrin te mbijetoje. A do të hakmerret Xhudi ndaj Pançit?

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.