• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Kick-Ass (2010)

Dave Lizewski është një student i urtë i shkollës së mesme dhe adhurues i librave komikë së bashku me disa shokë të tij. Ai jeton vetëm me babanë e tij. Jeta e tij nuk është shumë e vështirë, megjithatë ai vendos që të bëhet një superhero edhe pse nuk ka asnjë fuqi dhe asnjë trajnim.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.