• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Last Knights (2015)

Një luftëtar i rënë ngrihet kundër një sundimtari të korruptuar dhe sadist për t’u hakmarrë për mjeshtrin e tij të çnderuar. (Last Knights me titra shqip)

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.