• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Loop (2020)

Në këtë film, dy fëmijë në një kamp kanoesh, e gjejnë veten ngushtë në liqen, në pamundësi për të vazhduar më tutje derisa gjejnë një mnëyrë për tu lidhur dhe për ta parë botën me sytë e njëri-tjetrit.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.