• Serveri 1

Mad Max: Fury Road (2015) |   Aventurë, Aksion, Sci-fi   |   23 Janar 2020


Në një vend të shkretë ku njerëzimi vuan për ujë, dy rebelë mund të vendosin rregullin: Maksi, një ish polic dhe Furiosa, një grua e guximshme, e cila kërkon të shkojë në vendlindjen e saj.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier