• Serveri 1

Marriage Story (2019)

Marriage Story (2019) |   Komedi, Dramë, Romancë   |   20 Dhjetor 2019


Nje film nga Noa Baumbak qe tregon per ndarjen e nje cifti dhe cfare ndodh gjate saj. Dhe se si ata mundohen ti rregullojne gjerat me njeri tjetrin.

Shiko ne HD Shkarko

Netu

UK

Mystream

Openload

Google

Zmadho Pamjen

.