• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Midsommar (2019)

Një cift udhëton për në Suedi që të vizitojë vendbanimin e një mikut të tyre dhe festivalin e mrekullueshëm veror që zhvillohet aty, por ajo që në fillim duket si një shfaqje e përkryer shumë shpejt kthehet në një kompeticion të dhunshëm dhe të cuditshëm në duart e një kulti pagan.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.