• Serveri 1

Rio 2 (2014)

Rio 2 (2014) |   Animuar, Aventurë, Komedi   |   7 Janar 2020


Blunë, Xhuelin dhe tre fëmijët e tyre i pret xhungla pasi largohen nga Rio de Zhaneiro për në botën e egër të Amazonës. Ndërkohë që Blu mundohet të përshtatet, ndeshet sqep më sqep me hakmarrësin Nigel dhe njihet me vjehrrin e tij.

Shiko ne HD Shkarko

Netu

1fitchier

Mystream

UK

Uqload

Upfile

.