• Serveri 1
  • Serveri 2

Rise of the Guardians (2012)

Babagjyshi, Lepuri i Pashkëve, Zana e Dhëmbëve dhe të tjerë bashkë me ta luftojnë një shpirt që është i vendosur të shkatërrojë festat e fëmijëve.
Shiko ne HD Shkarko

Netu

UK

Mystream

Openload

Google

Zmadho pamjen

.