• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Sahara (2017)

Një gjarpër Kobra dhe shoku i tij më i mirë Akrepi, nisen drejt shkretëtirës së Saharasë, për të shpëtuar një gjarpërushe, Evën.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.