• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

Sex Tape (2014)

Kur Jay dhe Annie u lidhën për herë të parë, mendonin se kishin rënë në dashuri por dhjetë vjet më vonë dhe me dy femijë së bashku pasioni i tyre duket që është venitur. Për të rritur pak pasionin ata vendosin të bëjnë një video ku të provojnë të gjithë stilet e seksit në një maratonë prej 3 orësh. Duket si ide gjeniale deri kur zbulojnë që video e tyre me private nuk është më dhe aq private. Me reputacionin e tyre në rrezik, ata e dinë që janë vetëm 1 klikim larg.....

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.