• Serveri 1

The Addams Family (2019)

The Addams Family (2019) |   Animuar, Komedi, Familjar   |   26 Dhjetor 2019


Familja e cuditshme Adams, shpërngulet në një rrethinë ku ata përpiqen të jetojnë në qetësi absolute dhe larg njerëzve, por gjërat fillojnë të ndryshojnë kur pranë tyre krijohet një lagje e tërë.

Shiko ne HD Shkarko

Netu

1fitchier

Mystream

UK

Uqload

Upfile

.