• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Aeronauts (2019)

Në 1862, meterologjisti Xhejms Gleisher bashkohet me piloten e balonave Amelia Renes për të zhvilluar dijen njerëzore rreth motit, dhe të bënin ngjitjen më të lartë në histori. Gjatë aventurës së tyre ndodhin një seri ngjarjesh interesante.
Shiko ne HD Shkarko

Netu

UK

Mystream

Openload

Google

Zmadho Pamjen

.