• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Banker (2020)

Në vitin 1960 dy sipërmarrës Afro-amerikanë punësojnë një djalosh të bardhë që të përfaqësojë bizneset e tyre ndërkohë ata shtiren si sanitarë dhe shoferë. Lëvizjet e tyre do të jenë revolucionare në levizjet kundër racizmit pasi zbulohen se zotërojnë një bankë në Teksas.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.