• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Breadwinner (2017)

Një vajzë 11 vjeçe, e cila jeton nën ligjet e Talibanit në Afganistanin e vitit 2001. Kur babai i saj arrestohet, ajo pret flokët si djalë për tu kujdesur për familjen. Duke punuar krah shoqes së vet, ajo zbulon një botë të re, me të mirat dhe rrëziqet e saj.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.