• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Child Remains (2017)

Një fundjavë intime e një cifti kthehet në terror, kur ata zbulojnë që bujtina ku kanë shkuar është një maternitet i magjepsur ku vriteshin gra dhe fëmijë të padëshiruar.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.