• Serveri 1

The Darkest Minds (2018) |   Aksion, Aventurë, Dramë   |   2 Shkurt 2020


Të burgosur nga një botë të rriturish që tashmë i frikësohet gjithkujt nën 18 vjeç, një grup adoleshentësh formojnë një grup rezistence për të kundërluftuar dhe për të rimarrë në dorë kontrollin e të ardhmes së tyre.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier