• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Descent (2005)

Një ekspeditë shpelle do të kthehet shumë shpejt në një mankth, kur 6 shoqe ngecin brenda në shpellë dhe disa predatorë të mistershëm fillojnë t'i ndjekin. (The Descent me titra shqip)

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.