• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Equalizer (2014)

McCall, një njeri që beson se ka lënë të shkuarën e tij të mistershme pas krahëve dhe ka vendosur të fillojë një jetë të re e të qetë. Por kur McCall takohet me Terin, një vajzë të re të kontrolluar nga mafia Ruse ai nuk mund të qëndrojë duarkryq...

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.