• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Gentlemen (2019)

Një mërgimtar amerikan përpiqet të shesë perandorinë e tij shumë fitimprurëse të mariuanës në Londër, duke shkaktuar komplote, skema, ryshfete dhe shantazhe në një përpjekje për të vjedhur fushën e tij nga poshtë tij. (The Gentlemen (2019))

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.