• Serveri 1
  • Serveri 2

The Hate U Give (2018)

Starr bëhet dëshmitare e vrasjes së shokut të saj Kalil nga një punonjës policie. Me gjithë problemet nga komuniteti ku jeton, ajo duhet të dëshmoje dhe të kërkojë drejtësi për të.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

1fichier

uqload

7-up

.