• Serveri 1
  • Serveri 2
  • Serveri 3

The Invisible Man (2020)

Pasi sajon vdekjen e tij, një shkencëtar i cmendur përdor fuqinë e tij për tu bërë i padukshëm dhe ndjek dhe terrorizon të ish të dashurën e tij. Kur policia refuzon të besojë historinë e saj, ajo vendos ta marrë situatën nën kontroll dhe të luftojë me të.

.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier

.