• Serveri 1

The Kill Team (2019) |   Aksion, Dramë, Triller   |   1 Shkurt 2020


Një ushtar i ri Amerikan në Afganistan, shqetësohet nga sjellia e komandantit të tij dhe i duhet të përballet me një dilemë morale.

Shiko ne HD Shkarko

netu

uk

mystream

telefon

uqload

1fichier